Мнения за нас – Траурна агенция Небесно царство – Варна

Стоян Николчев, гр. Варна

Използвахме услугите на Траурна агенция „Небесно царство“ за кремация, след като получихме подробна и изчерпателна информация за процедурата. Тук намерихме много добро отношение в труден за нас момент. Благодаря Ви!

 

Моника Стоянова, Португалия

Поръчахме погребение на моята майка по e-mail. Най-тъжния ден в живота ми дойде. Получих обаждане, че моята майка е починала. В този момент не знаех какво да направя, бях далеч от нея – в Португалия. Потърсих Траурна агенция от Варна. Попадна ми Траурна агенция Небесно царство. Написах e-mail със запитване. Те се свързаха с мен и ми предложиха цялостно погребение, поеха всички нужни неща за достойното изпращане на моята майка. Когато пристигнах в България всичко беше отлично организирано и готово. Искам да ги поздравя и да им благодаря!

Траурна агенция Небесно царство – Варна

Жана Маринова, Шумен

Погребална агенция Небесно царство работи на по-ниски цени от тези, които проверихме за цена. Траурната агенция ни предложи и много добро обслужване и се отнесе с разбиране и уважение към скръбта ни.

 

Стефан Рохлев, София

Траурна агенция Небесно царство организира погребение на моя баща в София. Наши познати ни ги препоръчаха. Като траурни услуги ни предложиха ковчег и венец и изобщо всички нужни допълнителни неща като вадене на смъртен акт и изобщо всичко. Цялото погребение мина спокойно и успяхме да изразим тъгата си без излишни ангажименти.

 

Мария Чочева, Варна

Потърсихме погребение във Варна с кремация. Препоръчаха ни Траурна агенция Небесно царство. Освен кремация ни предложиха извозване до Крематориум Варна с катафалка. Подавки, кетъринг за Варна, венци, ковчег. Възползвахме се от голяма част от техните услуги. Всичко изпълниха стрикно и с уважение към скръбта ни.

 

Георги Георгиев, Видин

Потърсих Траурна агенция за погребение на баща ми. Наши познати ми препоръчаха Траурна агенция Небесно царство. Погребалната агенция уреди транспортиране до гробище. Предложиха ни ковчег, венец за погребение, некролози, уредиха и ритуална зала за погребение. Те ни посъветваха какво да правим в този труден момент, когато човек не мисли за нищо друго освен за скръбта си. Погребението с тях премина спокойно и без излишни затруднения.

Благодарим Ви за доброто мнение за нас, ще продължим да работим за Вас със същата енергия. Може да видите повече за Траулна агенция Небесно царство в секция „За нас“ тук.